Katera je najhujša napaka, ki jo lahko narediš, ko si brez denarja, inspiracije in volje, izveš v tem podcastu. Razložil bom tudi, kaj lahko narediš, ko se znajdeš v takšni situaciji, da spet začneš služiti denar, da se vrne inspiracija in da se ti povrne volja. Še to, vse moje podcaste si lahko seveda snameš in shraniš na mobitelu ali na računalniku in se z njimi “filaš”, ko imaš za to čas, recimo med vožnjo ali likanjem ;-). Klikni na spodnjo povezavo in že lahko poslušaš podcast št.13!

Če ti je po poslušanju tega podcasta jasno, kako naprej, super, čestitam! Če ti ni najbolj jasno, na katerem področju in kako bi bilo dobro začeti “migati”, pa ti priporočam lahko tri stvari:

1.Poslušaj vse epizode “Iz dnevnika umetnika”, saj se jih je vmes že kar nekaj nabralo. Tako  dobiš idejo, kaj bi lahko bilo zate pomembno v tem trenutku. Vse epizode so nanizane na koncu članka.

2. Prijavi se na moje e-novice, ki izidejo trenutno 1 do 2 x na mesec in vsebujejo poleg mozaičarskih infromacij (ker se pač ukvarjam z mozaičarstvom) tudi vedno uporabne informacije, ki ti bodo pomagale spraviti umetniške izdelke v promet. Hkrati te bom zalagal z informacijami, kako lahko osvojeno znanje na umetniškem področju vnovčiš na različne načine.

3. Če ti je pa vse to premalo in se ti bistveno bolj mudi, se lahko udeležiš 16.4. DELAVNICE ZA UMETNIKE IN USTVARJALCE, KI ŽELIJO ZASLUŽITI VEČ. Več o tej delavnici izveš tukaj: http://www.robertlisac.com/delavnica-za-umetnike-16042016/

Lp Robert

ps: Če imaš kakšno vprašanje, mi piši. Vesel bom tvojih vrstic.

Še?

Moji podcasti “Iz dnevnika umetnika”:

Veliko veselja pri poslušanju! 🙂