Delavnica je primerna za začetnike in nadaljevalce, saj predstavlja samostojno zaključeno enoto.  Cilj delavnice je ustvariti mozaični cvetlični lonček, ki ga lahko po delavnici seveda odneseš domov. Lonček bomo obložili s koščki keramičnih ploščic.

?????????????

Avtor vseh mozaičnih cvetličnih lončkov je mozaičar Marko Pucihar

Kdaj? V gasilskem domu na Orlah se dobimo 13.9.2015 ob 9:00 uri. Odmor bo okoli 14 ure in bo trajal približno eno uro in pol. V tem času je možno dobiti kosilo v GOSTILNICI ORLE (pizze, enolončnice, solate…), ki ga vsak poravna sam. Z delom bomo končali okoli 17 ure.

Vse materiale in vsa orodja dobiš na delavnici. Bodi oblečen v obleke, ki jih jih ni škoda, če slučajno nanje pade kakšna kaplja cementnega lepila.

?????????????

Prijavi se najkasneje do vključno 11.9. 2015  in sicer tako, da mi napišeš mail naroartdoo@gmail.com . Skupina je omejena na 18 ljudi, zato s prijavo prosim pohiti, saj je veliko ljudi pokazalo interes prav za to delavnico. Cena delavnice je 59 €, ki jih poravnaš kar na delavnici.

20150831_153357

Opis poti: Če prideš z avtom iz centra Ljubljane, se pelješ po DOLENJSKI CESTIproti periferiji in pred bencinsko črpalko na tvoji levi zaviješ levo. Vožnjo nadaljuješ približno 3 km po cesti navzgor, ki vodi skozi gozd in kmalu boš zagledal na tvoji levi strani Gostilnico Orle, kjer parkiraš na levi strani klančine kot sem to označil na spodnjem zemljevidu (takšen je dogovor z gostilničarjem) in prosim ne tik pred gostilno.

zemljevid

Peš nadaljuješ pot proti centru vasi in po 200 metrih boš na tvoji levi zagledal gasilski dom. Delavnica bo potekala v prvem nadstropju. Za vsak slučaj si prosim zapiši mojo gsm številko, da te usmerim po potrebi na pravo mesto :

040 901 559 (Robert)

Se vidimo!

PS: Če te zanima ustvarjanje mozaikov, si snami brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE na moji spletni strani www.robertlic.com . Kodo, da si jo lahko snameš, dobiš tako, da se naročiš na moje brezplačne mozaičarske e-novice.

***

Podobni članki: