Tečaj bo 14.3.2015, od 9:00 do 18:00 ure, v GASILSKEM DOMU na Orlah, primeren je za začetnike in nadaljevalce. Lotili se bomo indirektne metode ustvarjanja mozaikov. To metodo je treba obvladati, kadar želimo pri mozaiku ustvariti popolnoma ravno površino, recimo za mozaične mize, stene in tla. Več o indirektni metodi si lahko prebereš tukaj: http://www.robertlisac.com/indirektna-metoda/

000 cover

Vse materiale in vsa orodja dobite na delavnici, Bodite oblečeni v obleke, v katerih ustvarjate in jih ni škoda, če slučajno nanje pade kakšna kaplja lepila ali betona.

20150206_113657

20150206_114000

Čeprav so mi zagotovili, da bodo gasilski dom dobro segreli, vam priporočam, da se toplo oblečete, že zaradi tega, ker bomo vmes naredili seveda tudi odmor in peš odšli do Gostilnice Orle, kjer bomo kosli. Stroške kosila krije vsak sam. V gostilni so na voljo odlične pizze, odlične in raznovrstne solate v kruhovi skledi, golaž in podobne jedi na žlico.

Prijavite se najkasneje do vključno 13.3. 2015  in sicer tako, da mi napišete mail na roartdoo@gmail.com . Skupina je omejena na 18 ljudi, zato s prijavo prosim pohitite, saj je veliko ljudi pokazalo interes prav za to delavnico. Cena delavnice je 49 €, ki jih poravnate kar na delavnici.

Če pridete z avtom iz centra Ljubljane, se peljete po DOLENJSKI CESTI proti periferiji in pred bencinsko črpalko na vaši levi zavijete levo. Vožnjo nadaljujete približno 3 km po cesti navzgor, ki vodi skozi gozd in kmalu boste zagledali na vaši levi strani Gostilnico Orle, kjer parkirate na levi strani klančine kot sem to označil na spodnjem zemljevidu (takšen je dogovor z gostilničarjem) in prosim ne tik pred gostilno.

ZEMLJEVID-ZA-GASILSKI-DOM-ORLE

Peš nadaljujete pot proti centru vasi in po 200 metrih boste na vaši levi prav tako zagledali gasilski dom. Delavnica bo potekala v prvem nadstropju. Za vsak slučaj si prosim zapišite mojo gsm številko, če se slučajno zgubite, da vas usmerim na pravo mesto :

040 901 559 (Robert)

Lep mozaičarski pozdrav!

PS: Če te veseli ustvarjanje mozaikov, se prijavi na moje e-novice, da boš na tekočem, kdaj bodo naslednje mozaične delavnice. S kodo, ki jo dobiš ob prijavi na e-novice, si lahko snameš mojo brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE.

Eknjiga Mozaik