Tečaj je primeren prav za vse (12 do 99 let), ki bi se radi seznanili z osnovami mozaičarske tehnike. Na koncu tečaja boste odnesli domov mozaični okvir, na katerega boste lahko ponosni, pa še darilo za decembrske dni boste imeli, ki ga boste lahko poklonili nekomu, ki ga imate radi 🙂 !

Kaj ? Izdelovali bomo mozaične okvirje (glej sliko spodaj), ki ga bomo okrasili s kamnitimi mozaičnimi kockami in malimi prodniki. Kamen je izredno lep naraven material, ki ima dušo in vsak mozaik iz kamna je nekaj posebnega. Vsi mislijo, da je kamen težko oblikovati, pa temu sploh ni tako! Vedeti je treba kako in katera orodja je treba pri tem uporabljati. Vse to in še več bom pokazal na tečaju.

20151024_132903

Kdaj? 15.11. 2015 (nedelja), od 9:00. ure do 17:00. ure. Število udeležencev je zaradi kvalitete dela omejeno na 10 udeležencev, zato se prijavite čim prej, najkasneje do 12.11.2015.

Kje? Tečaj bo potekal v MUŠ-u (ustvarjalna knjigarna z delavnicami in darili – http://www.muš.si/ ) na Rimski ulici 14, v Ljubljani.

Robert Lisac Mozaični okvir – manjka še samo ogledalo v sredini.

Kdor obvlada izdelovanje mozaičnih okvirjev iz kamna, z lahkoto obvladuje tudi izdelovanje okvirjev iz keramičnih ploščic in stekla. Kamen je osnova.

Oprema in orodja: Vsa orodja in materiale zagotavlja organizator

Cena tečaja: 59 € V ceno so vštetivsi materiali, ki jih boste na delavnici uporabili: Leseni okvir, že obdelani mozaični kamenčki, prodniki, lepila, podano strokovno znanje. Plačate kar na tečaju.

20141026_160631

Kosilo: Ker tečaj poteka cel dan, bo od 13 ure do približno 14:30 ure, odmor za kosilo. Skupaj se lahko podamo v kakšen bližnji lokal in ob kosilu še kakšno pametno rečemo. Stroške kosila poravna vsak sam.

Prijava: Prijavite se lahko najkasneje do 12.11.2015 tako, da mi pišete na mail: roartdoo@gmail.com .

 

PS: Na spletni strani www.robertlisac.com boš izvedel več o meni in na isti spletni strani si lahko ob prijavi na moje brezplačne mozaičarske e-novice snameš brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE. Ob prijavi na e-novice dobiš kodo, s katero si lahko snameš brezplačno e-knjigo. Če imaš email nabiralnik pri gmailu, potem spremljaj predal PROMOCIJE in ko dobiš prve mozaičarske e-novice, le te potegni z levim klikom v glavni predal, da boš na tekočem glede tehnik, nasvetov in tečajev.

***

Podobni članki: