Mozaični tečaj bo 17.4.2016, na Orlah pri Ljubljani in sicer v gasilskem domu, od 9:00 do 17:00 ure. Tečaj je primeren za začetnike in nadaljevalce.

Izdelovali bomo mozaike iz majhnih prodnikov, ki jih bomo polagali na mrežo. Ko se bo celotna zadeva posušila, bomo mozaik na mreži položili v podlago, ki bo premazana s cementnim lepilom.

20160325_125933

Gre za zanimivo tehniko, kjer se mozaik zafugira od spodaj in ne od zgoraj. S to tehniko si lahko po želji kasneje z osvojenim znanjem tudi polepšate dom.

Tečaj stane 59 eurov, ki jih poravnate kar na samem tečaju. Kosilo v bližnji bližnji Gostilnici Orle ni všteto v ceno. Odmor za kosilo bo trajal približno dve uri. V Gostilnici Orle ponujajo jedi na žlico, slastne pizze, ogromne solatne krožnike in seveda nedeljska kosila.

Prijavite se lahko do 15.4.2016 tako, da mi pišete na roartdoo@gmail.com.

Če se želite udeležiti tečaja potrebujete 3 do 4 cm dolge in največ pol centimetra debele ploščate prodnike. Naberete jih lahko ob rekah in količinsko jih naj bo vsaj toliko, da z njimi napolnite solatno skledo.

20160325_091827

Če želite bolj pisan mozaik, naj bodo tudi prodniki različnih barv. Vso ostalo opremo in orodje (podlago, kamor boste  prilepili mozaik, PVA lepilo, cememtno lepilo, mrežo, polivinil, klešče…) dobite na samem tečaju.

Vljudno vabljeni!

Lep mozaičarski pozdrav,

Robert

book-mockup

ps: Brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE dobite na moji spletni strani www.robertlisac.com in to tako, da se prijavite na moje mozaičarske e-novice, ki izidejo 1 do 2 x na mesec. Preko teh novic posredujem vsem, ki jih to seveda zanima, zanimive informacije o mozaikih, mozaičarskih tehnikah in tudi nasvete za umetnike (kako prodajati svoje umetniške izdelke in podobne tematike). Po mailu boste dobili kodo, s katero si lahko snamete e-knjigo.