Tečaj je primeren za popolne začetnike in nadaljevalce in je namenjen vsem, ki bi radi spoznali indirektno metodo polaganja kamnitih mozaikov. To tehniko lahko uporabite za polepšanje sten ali tal z mozaiki. Indirektna metoda je zato, ker je treba mozaične kamenčke najprej nalepiti na papirnato podlago in šele kasneje se celoten mozaik prenese na ustrezno podlago in odstrani papir. Prednost te metode je tudi ta, da jo lahko uporabite povsod, kjer potrebujete povsem gladko površino mozaika (mize, stene, tla), ker točno to ta tehnika omogoča. Tukaj si lahko ogledate fotoreportažo lanske mozaične delavnice indirektne metode, nad katero so bili udeleženci tečaja zelo navdušeni: Fotoreportaža mozaične delavnice – indirektna metoda …Jaz pa sem bil zelo navdušen nad njihovimi mozaiki! 🙂

000-cover

KDAJ? Tečaj bo 18.6.2016 in bo trajal od 9:00 do 18:00 ure (vmes bo tudi odmor za kosilo)
KJE? Slap pri Vipavi – Posestvo Rouna, Slap 15. V primeru dobrega vremena, bo potekal tečaj v pavilionu, v primeru slabega vremena pa v  zelo prostorni in lepi garaži. Ker bo tečaj potekal na posestvu, kjer pridelujejo izvrstno vino, bo v odmoru tudi ogled posestva in po končanem tečaju tudi brezplačna degustacija vin (http://www.vina-rouna.si/). To je odličen zaključek mozaičarske sezone na nivoju, kajne? Za inf. glede poti kličite: 040 585 358 (Andreja Žorž).
OPREMA: Vse materiale in vsa orodja dobite na razpolago na tečaju.
MOTIV: Izbor motiva prepuščam vam.
KOSILO: V času kosila bomo naročili kosilo iz bližnje gostilne ali po dogovoru šli skupaj v bližnje mesto na kosilo. Stroške kosila krije vsak sam.
CENA: 59 evrov za odrasle, ki jih poravnate na sami delavnici z gotovino. 25 evrov za otroke.

Na tečaj se prijavite tako, da mi pošljete mail na:  roartdoo@gmail.com . Prijave sprejemam do 16.6.2016.

Za vsak slučaj si zapišite in shranite tudi mojo gsm številko: 040 901 559 (Robert)

Tečaj je glede na tematiko in materiale, ki jih dobite večinoma že pripravljene, zelo poceni, ker si želim, da si ga lahko privošči čim več ljudi. Zato ste vabljeni na tečaj vsi, ki si želite doživeti svet mozaičarstva in seveda vsi, ki ste bili že na kakšnem mojem tečaju, da zaključimo sezono tako kot je treba, v kreativnem vzdušju in v dobri družbi ob kozarcu odličnega vina! Še to, res je, da sem napisal, da se uradno tečaj konča nekje okoli 18 ure, ampak dobro je, če se zavedate, da nas čaka po tečaju pokušina odličnega vina v vinski kleti. To pomeni, da je dobro, če po tečaju ne planirate ničesar ;-). Če ste ljubitelj/ica kakovostnega domačega vina, potem boste lahko na posestvu seveda kupili tudi vino po lastnem okusu. Lansko leto smo se imeli vrhunsko in verjamem, da se bomo imeli to leto prav tako lepo! Vljudno vabljeni.

Lep mozaičarski pozdrav!

Robert

PS: Če vas veseli ustvarjanje mozaikov, se lahko desno zgoraj prijavite na moje e-novice, da boste na tekočem, kdaj bodo naslednje mozaične delavnice. S kodo, ki jo dobite ob prijavi na e-novice, si lahko snamete mojo brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE. Polovica e-novic je vedno posvečena mozaikom, druga polovica pa kako prodajati in tržiti umetniške izdelke.