Tečaj je primeren prav za vse, ki bi se radi seznanili z osnovami mozaičarske tehnike. Na koncu tečaja boste odnesli domov mozaični okvir, na katerega boste lahko ponosni.

Kaj ? Izdelovali bomo mozaični okvir, ki ga bomo okrasili s kamnitimi mozaičnimi kockami, malimi prodniki, tankimi keramičnimi ploščicami in steklom. To pomeni, da se boste na tečaju naučili oblikovati vse osnovne mozaičarske materiale – kamnite kocke, male prodnike, keramične in steklene ploščice. Na ta način boste preko ustvarjanja mozaičnega okvirja spoznali, kako zabavno je kombinirati različne mozaičarske materiale. Na spodnjih fotografijah vidite okvirje iz posameznih materialov. Vaša naloga bo, da različne materiale na svoboden in kreativen način po svoje kombinirate tako, da pašejo skupaj.

robert-lisac-mozaicni-okvir-manjka-se-samo-ogledalo-v-sredini

Mozaični okvir iz tankih keramičnih ploščic

KDAJ in KJE? Mozaičarska delavnica bo potekala 23.10. 2016, od 9:00 do 17:00 ure, v gasilskem domu na Orlah pri Ljubljani. Za vsak slučaj si zapišite prosim mojo gsm številko, če slučajno ne boste našli mozaičarskega prizorišča: 040 901 559 (Robert)

OPREMA in MATERIALI? Oblecite se tako, da ne bo škoda obleke, če nanjo pade kaplja lepila. Vso orodje in ves material bo na voljo na delavnici.

..

Mozaični okvir iz kamnitih kock

CENA? 59 €, ki jih poravnate v gotovini na sami delavnici. V ceno so všteti vsi materiali, torej okvir iz vezane plošče, keramične ploščice, steklene ploščice, prodniki, mozaični kamenčki, fugirne mase in lepila. Kosilo ni všteto v ceno in si ga plača vsak sam.

ROK PRIJAVE? Na delavnico se lahko prijavite do 20.10. 2016 tako, da mi pošljete mail na roartdoo@gmail.com

Prosim prijavite se čim prej, saj je število mest omejeno.

Mozaična okvirja iz kamnitih kock in malih prodnikov

KOSILO: Na kosilo se bomo skupaj odpravili v bližnjo gostilnico na Orlah ali pri preveliki zasedenosti gostilne v LeClercovo restavracijo na Rudniku. Za kosilo je načrtovan dvourni odmor, kajti pomembno je, da vmes tudi “odklopimo”.

ZAGOTOVILO: Na koncu delavnice boste lahko domov nesli unikaten mozaik. To je cilj, ki so ga do zdaj še vsi udeleženci mojih tečajev dosegli. Če poznate nekoga, ki bi ga ta tečaj zanimal, mu prosim posredujte to povezavo, ali pa delite celotno zadevo kar na facebooku. Najlepša hvala! 🙂

PS: TUKAJ  si lahko snamete 2 brezplačni e-knjigi in sicer: MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE in KAKO DOLOČIŠ PRAVO CENO SVOJIH UMETNIŠKIH IZDELKOV? Če boste pri prenosu e-knjig imeli slučajno kakšne težave, me prosim kontaktirajte: roartdoo@gmail.com