Delavnica je primerna za popolne začetnike in nadaljevalce, saj predstavlja samostojno zaključeno enoto. Začetniki bodo mozaični okvir za ogledalo ustvarjali iz koščkov keramičnih ploščic, nadaljevalci pa iz steklenih ploščic.

IMG_9367

Kdaj? V gasilskem domu na Orlah se dobimo že ob 9:00 uri, saj bo tudi kar nekaj dela z oblikovanjem okvirja. Odmor bo okoli 14 ure in bo trajal približno eno uro. V tem času je možno dobiti kosilo v GOSTILNICI ORLE (pizze, enolončnice, solate…), ki ga vsak poravna sam. Z delom bomo končali okoli 18 ure.

Materiali in orodja: Orodje za obdelavo steklenih in keramičnih ploščic in lepila za izdelavo mozaika boš dobil/a na samem tečaju, prav tako vezano ploščo formata 50 cm x 50 cm.

Dodatne informacije: 040 901 559 -Robert (gsm številko si le zapiši, če nas slučajno ne najdeš)

Prijavite se tako, da pošljete mail na moj e-mail naslov: roartdoo@gmail.com . Prijave sprejemam do 23.10.2014. Priporočam pa, da se prijaviš čim prej, najboljše kar zdaj, da tako rezerviraš svoje mesto, saj je zaradi kvalitete izvedbe delavnice število tečajnikov omejeno. Kdor prej pride, prej melje, oziroma mozaicira ;-)!

Cena tečaja znaša 49 eurov.

Če pridete z avtomobilom, prosim parkirajte na dovozni cesti gostilnice Orle, ki je od gasilskega doma oddaljena približno 100 metrov in ne pred gasilskim domom, ker ta prostor služi vaščanom kot obračališče. Režim parkiranja:

ZEMLJEVID-ZA-GASILSKI-DOM-ORLE

PS: Če te zanima ustvarjanje mozaikov, se prijavi na moje e-novice in dobil boš cel kup uporabnih informacij in kodo, s pomočjo katere si lahko brezplačno snameš mojo e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE.

PS2: Tukaj pa izveš malce bolj poglobljeno, kaj točno bomo počeli na delavnici. Saj sem že omenil, da ne bo šlo za navadni mozaični okvir za ogledalo: http://www.robertlisac.com/ko-je-vstopil-v-prostor-je-bilo-kot-bi-stopil-v-areno/