Delavnica je primerna za začetnike in nadaljevalce, saj predstavlja samostojno zaključeno enoto.  Cilj delavnice je ustvariti večji mozaik (50 cm x 50 cm) iz keramičnih ploščic do te faze, da lahko doma mozaik po želji pritrdiš na kakšno steno ali pa na desko kot sliko. Naučil se boš torej tehnike (s samolepilno folijo in mrežico), s pomočjo katere boš lahko po tečaju v lastni režiji delal stenske in talne mozaike iz keramičnih ploščic v kuhinji, kopalnici, kjerkoli in to v stilu spodnjih mozaikov:

Mozaik iz keramičnih ploščic v fazi izdelave

keramične ploščice so zelo hvaležen in barvit mozaičarski material

Kdaj: V nedeljo, 13.10.2013, od 10:00 ure do 18:00 ure, z enournim odmorom za malico v lastni režiji.

Kje V Ljubljani (Moste), na Zaloški 54, v 1. nadstropju v učilnici Familylaba

Materiali in orodja: Orodje za obdelavo ploščic ter keramične ploščice in lepila za izdelavo mozaika boš dobil na samem tečaju, prav tako samolepilno folijo in mrežico ter vezano ploščo formata 50 cm x 50 cm, na katero lahko na koncu tečaja prilepiš mozaik, če ga ne želiš nalepiti direktno na steno v svojem domu.

Cena: 45 Eurov

Dodatne informacije: 040 901 559 -Robert (gsm številko si le zapiši, če nas slučajno ne najdeš)

Rok in način prijave: Prijaviš se lahko preko e-maila roartdoo@gmail.com  do 11.10.2013.

 S tehniko, ki se je bomo učili, se da upodobiti prav vse, tudi portrete

PS: Tako smo se pa imeli na zadnji delavnici, ko smo delali mozaične okvirje: http://www.robertlisac.com/fotoreportaza-3-mozaicne-delavnice-mozaicni-okvirji/  .

PS2: Če te veseli ustvarjanje mozaikov, se prijavi na moje e-novice, da boš na tekočem, kdaj bodo naslednje mozaične delavnice. S kodo, ki jo dobiš ob prijavi na e-novice, si lahko snameš mojo brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE.