Že od nekdaj me privlačijo reke, tolmuni, slapovi in jezera. V Bohinju, kjer sem služil “civilno”, so me očarale turkizne barve gorskih potokov in nasploh je zame Bohinj dragulj Slovenije. Kakšen Bled! Čisti komerc. Bohinj je zakon, čeprav je tudi tam vedno več turistov. Tem se da lepo umakniti, če greš na izlet v Bohinj med tednom ali pa izbiraš poti, kjer veš, da turistov ne boš srečal. Tako je nastala ideja, da začnem ustvarjati cikel obeskov z naslovom VELIKA REKA. V obeske sem želel ujeti to energijo vode, ki lahko poživlja, razveseljuje, hladi, žgečka, osvežuje in pomirja. Veliko najpomembnejših odločitev sem sprejel prav ob rekah in jezerih in tudi na morju, zato se mi zdi, da je že skrajni čas, da posvečam cikel nakita prav vodi.

20160122_092742

VELIKA REKA 2 (prodana)

20160122_101203

VELIKA REKA 3 (na voljo)

20160122_101226VELIKA REKA 4 (na voljo)

20160122_101243VELIKA REKA 5 (prodana)

20160122_101300

VELIKA REKA 6 (na voljo)

Če želiš rezervirati in kupiti obesek, mi prosim piši na roartdoo@gmail.com . Vsak obesek stane 30 eurov in ves obesek je ročno izdelan, torej unikaten. Moj način poslovanja s strankami je takšen, da mi pošljejo predplačilo in ko je denar na mojem računu, pošljem račun in obesek po pošti. Vse podatke dobiš po mailu ob rezervaciji in naročilu. Brez skrbi, ne morem si privoščiti slabega imena, še vsak obesek je našel svojega lastnika in zadovoljne stranke so mi najbolj pomembne.

Kaj pomenijo tebi slovenske reke in jezera? Se tudi tebi “dogaja”, ko sediš ob reki in opazuješ reko? Tudi tebe pomirja šumenje reke in morja? 🙂

***

Brezplačni e-knjigi MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE in KAKO DOLOČIŠ PRAVO CENO SVOJIH UMETNIŠKIH IZDELKOV si lahko snamete s pomočjo kode, ko se prijavite na brezplačne e-novice na tej spletni strani. V e-novicah bo govora o mozaikih in seveda tudi o tem, kako uspešno prodajati umetniške izdelke in storitve. V primeru, da imate težave s prenosom e-knjig, mi prosim pišite na roartdoo@gmail.com!

bothbooks

***

Podobni članki: