To je prvi video o osnovah mozaičarstva. V prihodnosti želim posneti cel kup takšnih kratkih filmčkov, v katerih bom razlagal osnovne tehnike in koncepte mozaičarstva. Če želiš, da ta video vidijo še drugi, pod videom (če si ga ogledaš na Youtubu) preprosto izberi opcijo “skupna raba” in klikni na Facebook, Twitter, Google plus ikono.

Vesel bom Vaših predlogov, če mi zaupate, kaj bi se radi na področju mozaičarstva naučili, da lahko potem posnamem ustrezne filmčke. Predloge lahko napišete kar spodaj v prostor za komentarje. Če nočete zamuditi bodočih filmčkov, se lahko na Youtubu naročite na moj kanal. Pozor, na Youtubu imam dva kanala, slovenskega in “mednarodnega” ;-). Slovenski je tisti s slovenskimi naslovi, mednarodni pa tisti z angleškimi naslovi.

***

Brezplačni e-knjigi MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE in KAKO DOLOČIŠ PRAVO CENO SVOJIH UMETNIŠKIH IZDELKOV si lahko snamete s pomočjo kode, ko se prijavite na brezplačne e-novice na tej spletni strani. V e-novicah bo govora o mozaikih in seveda tudi o tem, kako uspešno prodajati umetniške izdelke in storitve. V primeru, da imate težave s prenosom e-knjig, mi prosim pišite na roartdoo@gmail.com!

bothbooks