Leona sem spoznal preko interneta. Kontakt mi je posredovala Simona Antolič, ki pa tudi sama dela čudovite mikromozaike (Ogledaš si jih lahko tukaj: http://www.robertlisac.com/simona-antolic-mikromozaicarka/  ). Krasno je, ko se spoznavamo ptiči iste jate :-). Leon Majerič me navdušuje z njegovimi mikromozaiki, kjer je več kot očitno, da posveti veliko časa izboru motiva in seveda ogromno časa še veliko pri sami izvedbi.

Drevo

Poglej si s kako majhnimi kamenčki dela Leon svojoe mozaike! Uf! Všeč mi je, da si upa upodobiti tako kontrastne motive.

Šah

Ta mozaik je moj favorit. Neverjeten je in kako lepo pride do izraza!

Kapljica

Krasna kapljica! Z Leonom sva v fazi dogovarjanja, da bi skupaj organizirala tečaj, kjer bi on predstavil in poučeval njegovo tehniko, kajti verjamem, da nisem edini, ki bi se je rad naučil. Če bi bil rad/obveščen/a, kdaj bo ta tečaj, se prijavi na moje e-novice, ki so seveda brezplačne. Prijaviš se desno zgoraj, ob prijavi pa dobiš še geslo, s katerim si lahko snameš brezplačno e-knjigo o mozaikih. Tečaj bo verjetno enkrat v jesenskem času.

Lokvanja

Lokvanj je simbol duhovnosti. Zakaj? Korenine so v blatu in v temi in iz njih raste lokvanj, ki se z rastjo giblje vedno bolj proti svetlobi, proti vodni gladini in tam, ko pride končno na površje, vzcveti.

Novoletna voščilnica

Novoletna voščilnica.

Ženski akt

Tudi ta akt je nekaj čisto posebnega in me je navdušil, da se tudi sam lotim česa podobnega.

Če si želiš stopiti v kontakt z Leonom, mi piši semkaj roartdoo@gmail.com , da mu posredujem naprej tvoj mail.

ps: Takšno voščilnico za rojstni dan sem pa dobil od Simone in Leona, čisto v mozaičarskem slogu!

11181340_453619481429767_1883059979979480904_n

***

Brezplačni e-knjigi MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE in KAKO DOLOČIŠ PRAVO CENO SVOJIH UMETNIŠKIH IZDELKOV si lahko snamete s pomočjo kode, ko se prijavite na brezplačne e-novice na tej spletni strani. V e-novicah bo govora o mozaikih in seveda tudi o tem, kako uspešno prodajati umetniške izdelke in storitve. V primeru, da imate težave s prenosom e-knjig, mi prosim pišite na roartdoo@gmail.com!

bothbooks