Tea Zajc je mozaičarka, ki ima svoj stil. Všeč so ji živahne in močne barve. Na mozaičarskih tečajih imava pogosto debate glede fugirne mase, ki potekajo nekako tako:

Tea: Robert, kakšno fugirno maso bi ti priporočal za moj mozaik?

Robert: Če hočeš bolj umirjen učinek, potem ti priporočam temno sivo. Če bi rada tvegala in se navdušuješ nad divjimi kombinacijami, pa uporabi rdečo!

Tea: Tvegala bom, kje je rdeča fugirna masa?

No, takšna je Tea in všeč mi je, da je pri ustvarjanju pripravljena vedno znova in znova tvegati. Z veseljem objavljam nekaj slik njenih mozaikov in drugih izdelkov, ki jih je razstavljala tudi že v Avstriji. Bravo!

001-slikanica3

To je trenutno verjetno najbolj znan mozaik v Sloveniji, saj ga je videlo verjetno okoli 20000 ljudi na Facebooku, ko sem delal reklamo za svoje mozaičarske delavnice. Za reklamo sem uporabil to sliko, ko je bil mozaik še brez ogledala:

IMG_9367

Meni je zelo všeč, je divji, razgiban, pa še abstraktne narave.

0061

Čudovito.

0107

Tea izdeluje tudi izdelke iz keramike.

0114

2014 zadnje 407

Mikromozaik

2015 ARTTEA 001

To pa so živahne barve, kajne?

2015 ARTTEA 004

Klasično a hkrati igrivo. Zanimiva kombinacija!

2015 ARTTEA 006

Všeč mi je tudi obroba ogledala iz manjših delčkov ogledala.

2015 ARTTEA 007

Klasika.

2015 ARTTEA 010

Ni bil pred leti aktualen komad: How much is the fish? No, če bi radi vedeli, how much is the fish and all the other mosaics, kontaktirajte kar umetnico: zajctea@gmail.com ali pa jo dodajte med svoje prijatelje na Facebooku: https://www.facebook.com/tea.zajc.7 .

2015 ARTTEA 012

Uživam, ko lahko spremljam druge, kaj vse ustvarjajo. Tea, hvala za lepe slike tvojih mozaikov. Ko boš imela za pokazat novo kolekcijo, pa mi javi!

***

Če te zanima mozaičarstvo, se prijavi na moje brezplačne mozaičarske e-novice. Ob prijavi na novice dobiš tudi kodo, s katero si lahko snameš brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE. Snameš si lahko tudi mojo novo brezplačno e-knjigo KAKO DOLOČIŠ PRAVO CENO ZA SVOJE UMETNIŠKE IZDELKE? Pozor! Če uporabljaš gmail, potem povleči z levim klikom mozaičarske novice iz promocijskega predala v glavni predal, da boš glede mozaičarskih tehnik in tečajev na tekočem.