Tečaj je primeren za popolne začetnike in nadaljevalce in je namenjen vsem, ki bi radi spoznali “hitro tehniko” polaganja mozaikov iz keramičnih ploščic, ki jo lahko uporabite tako za polepšanje sten ali tal z mozaiki. “Hitra tehnika” je zato, ker je hitra, preprosta in učinkovita in daje hitro zelo dobre rezultate. Značilnost te tehnike je inovativna uporaba samolepilne folije pri ustvarjanju in polaganju mozaika. Prednost te metode je tudi ta, da jo lahko uporabite povsod, kjer potrebujete povsem gladko površino mozaika (mize, stene, tla), ker točno to ta tehnika omogoča.

Tečaj bo potekal 22.5.2016 na Orlah pri Ljubljani v gasilskem domu in sicer od 9:00 do 17:00 ure. Vmes bo dvoruni odmor za kosilo, ki ni vključeno v ceno in ga poravna vsak sam. Kosili bomo v bližnji GOSTILNICI ORLE, kjer ponujajo odličen golaž, jota je tudi božanska, pa seveda so fantastične tudi pizze in vse ostale jedi.

Na zgornji sliki vidite primer mozaika, ki je nastal s pomočjo “hitre tehnike” pri kateri se uporablja samolepilna folija. Na delavnici boste izdelali manjši mozaik, ki ga boste lahko po končanem tečaju nesli domov.

Materiali in orodja: Orodje za obdelavo ploščic ter keramične ploščice in lepila za izdelavo mozaika boste dobili na samem tečaju, prav tako samolepilno folijo ter podlago, na katero lahko na koncu tečaja prilepite mozaik, če ga ne želite nalepiti direktno na steno v svojem domu.

Cena: 59 eurov za odrasle, ki jih poravnate na sami delavnici z gotovino. 25 eurov za otroke, za katere sem pripravil prav posebne keramične ploščice, ki so prilagojene njihovim sposobnostim.

Prijava na delavnico: Prijavite se tako, da mi pišete na naslednji e-mail naslov:  roartdoo@gmail.com  do 18.5.2016. Število mest je zaradi kakovosti dela omejeno, zato pohitite s prijavo.

GSM: Zapišite si prosim mojo GSM številko, če nas slučajno ne najdete, da me lahko pokličete in Vam razložim pot do lokacije, kjer poteka tečaj: 040 901 559 (Robert)

PS2: Če vas veseli ustvarjanje mozaikov, se lahko prijavite na moje brezplačne e-novice (desno zgoraj vpišete svoje podatke) in dobili boste koso, s katero si lahko snamete brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE. Polovica e-novic je namenjena mozaičarstvu, torej razlagi tehnik, mozaičarskim fotoreportažam in nasvetom za izdelovanje mozaikov. Druga polovica e-novic je namenjena informacijam za umetnike, ki želijo boljše in lažje prodajati svoje umetniške izdelke.