Vem, da ponujam na svoji spletni strani in na svojem blogu precej divjo mešanico vsega mogočega. Priznam, v preteklosti sem se precej sekiral, kako boste to, dragi bralci mojih vrstic lahko sploh prebavljali. Enkrat pišem o mozaikih, drugič o samoobrambi in borilnih veščinah, tretjič o zdravem načinu življenja, četrtič o osebni rasti in duhovnosti in še bi lahko našteval precej različne tematike, ki navidezno nimajo čisto nobene stične točke.

Sklenil sem, da se ne bom več sekiral, ker edina stična točka vseh naštetih tematik sem jaz, Robert Lisac. Zato se moja spletna stran tudi imenuje www.robertlisac.com, ne zato, ker bi hotel propagirati svojo osebnost, temveč bolj to, kar počnem in ne to, kar sem.

Niti sam bog ne more vedeti, katera tematika me bo pritegnila mojo pozornost jutri. Zato se prosim ne čudite, če bom jutri slučajno pisal o gobelinih, tantri, curlingu, Buteykovi metodi dihanja ali theta healingu, takšen pač sem.

Zato se bo v kratkem tudi malce spremenila podoba moje spletne strani. Ponujala bo več tematik, pa tudi newsletterji bodo bolj pogosti 😉. He he he, do zdaj je izšel samo eden. Tudi na tem področju se ne mislim več omejevati, pisal bom o vseh možnih tematikah, o borilnih veščinah, o alternativni medicini, o mozaikih, o duhovnosti, o družbenokritičnih zadevah, pa seveda kdaj tudi o zelo lahkotnih in skrajno neresnih tematikah.

Uf, kako mi je zdaj odleglo, ko sem vam napisal te vrstice. Zaradi razlogov, ki sem jih omenil zgoraj, sem tudi ukinil www.unikatnimozaiki.com in www.uniquemosaic.com. To pomeni, da boste v prihodnosti deležni več različnih vsebin, kar je pa v bistvu win-win situacija tako za vas kot tudi zame.

ps: Če imaš občutek, da lahko preneseš tako kaotične e-novice, se lahko nanje tudi prijaviš, jaz pa sveto obljubljam, da bom  napisal vsaj ene novice na mesec. Haugh!