Osho je nekoč trdil: “Če ni lahko, ni tao!” Po domače, če ni lahko, potem to ni prava pot. Ustvarjanje promocijskega videa za moje bone carving obeske pa je potekal s takšno lahkoto, da je bilo veselje. Blaž Juvan in Ines Fartelj sta se snemanja lotila na zelo profesionalen način. Okoli mize z vsemi orodji in pripomočki za bone carving sta postavila svojo snemalno opremo in bil sem resnično navdušen.

5D3_1329_pop

Če si natančno ogledaš slike, vidiš, da sem pošteno “nakvihtal”, žal ne gre za mišice, temveč za več plasti puloverjev in majic, saj sem se moral pretvarjati, da ustvarjam v toplejšem okolju, kot je dejansko bilo.

Nadel sem si zaščitno masko in zaščitna očala in že se je začela snemalna zabava. Ta projekt mi je zelo veliko pomenil, saj je dober promocijski video danes to, kar je bila nekoč lepo oblikovana vizitka ali spletna stran. Začele so me kontaktirati stranke tudi iz tujine in pokazale interes glede bone carving obeskov, kar je seveda velika pohvala za moje delo na tem področju.

5D3_1321_pop

Čas je kljub mrazu hitro mineval, vmes pa je nastajal obesek, ki ga Maori imenujejo KORU. Če torej potrebuješ profesionalni promocijski video, ki nastane v sproščenem vzdušju, potem ti priporočam, da kontaktiraš Blaža. Najdeš ga na Facebooku: https://www.facebook.com/blaz.juvan in to je njegova spletna stran: www.juvan.net .

Pri mnogih velja, da ni dobro mešati posla in ljubezni, pri Blažu in Ines pa temu očitno ni tako, saj zelo usklajeno in harmonično opravljata svoje delo.

5D3_1326_pop

Po snemanju smo se šli pogreti v Gostilnico Orle, kjer je kuhanček hitro stalil ozeble dele telesa :-).

Seveda komaj čakam, da vidim končni izdelek, ampak glede na to, da sem videl kar nekaj njunih promocijskih videov, vem že zdaj, da lahko pričakujem vrhunski posnetek.

Da sem se odločil za ta korak pa me je prepričal spodnji posnetek, kjer tako lepo predstavita celoten postopek od ideje do končnega izdelka pri šivilji. Točno nekaj takšnega sem si želel tudi sam in zdaj bom to tudi dobil. Presrečen sem :-)!

ps: Tukaj si pa lahko ogledaš mojo bone carving galerijo, brezplačno seveda 😉 http://www.robertlisac.com/bone-carving-galerija/

***

Brezplačni e-knjigi MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE in KAKO DOLOČIŠ PRAVO CENO SVOJIH UMETNIŠKIH IZDELKOV si lahko snamete s pomočjo kode, ko se prijavite na brezplačne e-novice na tej spletni strani. V e-novicah bo govora o mozaikih in seveda tudi o tem, kako uspešno prodajati umetniške izdelke in storitve. V primeru, da imate težave s prenosom e-knjig, mi prosim pišite na roartdoo@gmail.com!

bothbooks