Na podlagi oglasa v DELU za prosto delovno mesto BODYGUARD, dne 6.9.2012, Vam pošiljam prijavo z življenjepisom. Rojen sem 28. januarja v letu bivola 1973 kot prvi otrok v petnajstčlanski družini. Golorokega bojevanja sem se učil pri šaolinskemu mojstru Se Ki Rha-ju.

Specializacijo rokovanja z orožjem sem opravil v tujini in sicer v Indiji, smer: Sulica. Naučeno sem združil z že obstoječim znanjem v holistični sistem, ki sem ga poimenoval Raž Ni Chi. 2010 sem opravil doktorat v Severni Koreji. Naslov doktorske dizertacije: Kho Zho Ri Joo Ja Go Dee. Proučeval sem vpliv veganske prehrane na biopolje samurajev. Dokazal sem, da redna konzumacija jagod pri borcih povzroča potna stopala in signifikantne motnje v njihovem biopolju tik pred dvoboji, kar statistično relevantno vpliva na izid borbe.

Šaolinec napada žensko

Tukaj napadam francosko mojstrico Kela-Jitsuja z improviziranim orožjem.

Aktivno govorim mandarinščino, kantonščino in slovenščino. Obvladam tudi delo s programskimi orodji Microsoft Office, Excell in Word ter Windows Moviemaker. V Excellu vodim evidenco premaganih nasprotnikov, v Wordu pišem prošnje za delo, Windows Moviemaker pa uporabljam za objavljanje šaolinskih tehnik meseca na youtubu. Prostega časa nimam, ker ves čas namenjam urjenju borilnih veščin, meditaciji in pisanju bloga www.otelesu.com in zen-ovskemu igranju prečne flavte, za katero me je navdihnil Kvaj Čang Kejn, glavni lik nadaljevanke Kung Fu iz sedemdesetih let.

Zaradi njega sem začel gojiti tudi poseben odnos do kulture in tako sem se lotil poleg bojevanja tudi umetnosti in sicer mozaičarstva. Moje mozaike si lahko ogledate tukaj: https://www.facebook.com/robertlisacartist in če me že ne zaposlite, lahko kot šef in delodajalec naročite vsaj svoj mozaični portret, pred katerim se bodo morali vaši zaposleni seveda klanjati, tudi tašča, če bo kdaj prišla v Vašo eminentno pisarno. Seveda se spodobi, da kot moj bodoči šef všečkate moj Facebook fanpage, kakšen je to sicer šef, ki ne mara svojih podrejenih? 😉

Delovne izkušnje:

  • Igral v filmu Enter the Dragon in v vlogi Hana pošteno popraskal Brus Lija po prsih.
  • V Tokyu več let poučeval Steven Zehala na področju Aikida in kaligrafije. Ni bil prav zagret študent, saj si je ure in ure urejal pričesko.
  • Udeležil sem se bitke, v kateri se je bojeval tudi Tom Cruise. On bitke ni preživel, ker je preveč je razmišljal, pa sem ga pred bitko svaril: Don’t think!

Publikacije:

Pod psevdonimom »Robert Lisac« objavil več elektronskih publikacij:

  • Free fight – Ultimativni borilni šport 1 (dopolnjena in razširjena izdaja, 2012!)
  • Free fight – Ultimativni borilni šport 2
  • Delo z boksvrečo

Ker mi moje življenjsko poslanstvo narekuje monogamijo, lahko za vas delam cele dneve in noči! V pričakovanju odgovora vas lepo pozdravljam!

Ni Shih Taa

PS: Glede na to, da javno mnenje Slovencev o slovenskih politikih ni najboljše, verjamem, da je  na področju varovanja »takšnih oseb« tudi še nekaj prostora zame.

Podobni članki: