V nedeljo, 31.1.2016 bomo imeli v Ljubljani v MUŠ-u (Rimska 14 zraven DM-a) prvi letošnji tečaj mozaičarstva in sicer od 9 do 17 ure, vmes bo odmor za kosilo, ki si ga plača vsak sam. Primeren je za začetnike in nadaljevalce. Ustvarjali bomo mozaike iz keramičnih ploščic in sicer v stilu OPUS SECTILE. To je način izdelovanja mozaikov, kjer so delčki mozaika bistveno večji in natančno oblikovani. Za lažjo predstavo si lahko ogledaš spodnjo sliko mozaika, ki ga je naredila Elizabeta Kuder, odlična mozaičarka:

007

Mozaik, ki ga bomo izdelovali na tečaju, bo seveda manjši, glede motiva puščam proste roke, kdor pa želi, bo dobil na tečaju tudi osnutek, po katerem lahko dela.

Vso orodje in vse materiale dobiš na tečaju in na koncu seveda odneseš domov svoj mozaik iz keramičnih ploščic izdelan v opus sectile slogu.

Ker je prostor relativno majhen, lahko sprejmem le 10 tečajnikov, zato se prijavi na tečaj čim prej. Kako? Pošlji mi mail na roartdoo@gmail.com s pripisom PRIJAVA NA TEČAJ V LJ in seveda zraven še tvoje ime in tvoj priimek. Ko bo prijavljenih 10 tečajnikov prijav ne bom več sprejemal. V primeru prijave na tečaj dobiš mo mailu natančnejša navodila glede plačila tečaja, torej o TRRju, kamor nakažeš 59 eurov, ker je treba tečaj vplačati vnaprej zaradi nabave materialov za tečaj.

Tečaj stane 59 eurov, kar je smešna cena, glede na to, kaj vse se boš naučil/a in glede na to, da boš odnesel / odnesla domov mozaik, ki je vreden veliko več! Prijave sprejemam do 27.1.2016. (Pozor, prijavljenih je že 5 ljudi, prostora je še torej samo za 5 ljudi)

Če te mika ustvarjanje v kreativnem okolju, se vidiva na tečaju!

ps: Če te zanima ustvarjanje mozaikov, si snami na moji spletni strani www.robertlisac.com brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE. Dobiš jo tako, da se prijaviš na moje e-novice, ki izhajajo približno enkrat mesečno. Takoj po prijavi na e-novice dobiš kodo, s katero si lahko snameš e-knjigo. Veliko veselja pri ustvarjanju.

***

Podobni članki: