Ustvarjali bomo mozaični nakit, ogrlice z ustreznimi mozaičnimi okraski. Tečaj je primeren tako za začetnike kot tudi nadaljevalce. Del tečaja, ki je vezan na nakit, bo vodila Nina Kolar, ki že mnogo let ustvarja nakit na zelo visoki ravni. Več o njej in njenih unikatnih izdelkih si lahko preberete tukaj: www.nina-kolar.com . Mozaični del bom vodil jaz. Poslužili se bomo mikromozaične tehnike, kar pomeni, da bomo pri delu uporabljali pinceto. Spodnja slika služi samo kot zelo okvirna ideja, v katero smer bo šla delavnica.

006 delavnica-orle-mozaicni-nakit-manekenka1

Tisti, ki ste bili na tečaju že lasnko leto, lahko pridete ponovno, saj bo nakit seveda drugačne oblike kot lansko leto.

Pa gremo po vrsti. Tečaj bo od 9:00 do 18:00 ure v GASILSKEM DOMU na Orlah. Če pridete z avtomobilom, bi vas prosil, da parkirate pri GOSTILNICI ORLE in sicer na klančini in ne čisto zgoraj, za lažje razumevanje poglejte zemljevid parkirišča, ki sem ga priložil čisto spodaj, pa bo vse jasno. Zadnjih 200 metrov do gasilskega doma greste prosim peš. Pred gasilskim domom prosim ne parkirat, ker gre za pomembno lokalno obračališče in bi bili v tem primeru vaščani hudi ;-)!

Vse materiale in vsa orodja dobite na delavnici, vi se samo oblečite v obleke, v katerih ustvarjate in jih ni škoda, če slučajno nanje pade kakšna kaplja lepila.

004 delavnica-orle-mozaicni-nakit-listki-ploscice

Čeprav so mi zagotovili, da bodo gasilski dom dobro segreli, vam priporočam, da se toplo oblečete, že zaradi tega, ker bomo vmes naredili seveda tudi odmor in peš odšli do Gostilnice Orle, kjer bomo kosilali. Stroške kosila krije vsak sam. V gostilni so na voljo odlične pizze, odlične in raznovrstne solate v kruhovi skledi, golaž in podobne jedi na žlico.

Prijavite se najkasneje do vključno 28.11. 2014  in sicer tako, da mi napišete mail na roartdoo@gmail.com . Skupina je omejena na 18 ljudi, zato s prijavo prosim pohitite. Cena delavnice je 49 €, ki jih poravnate kar na delavnici.

Če pridete z avtom iz centra Ljubljane, se peljete po DOLENJSKI CESTI proti periferiji in pred bencinsko črpalko na vaši levi zavijete levo. Vožnjo nadaljujete približno 3 km po cesti navzgor, ki vodi skozi gozd in kmalu boste zagledali na vaši levi strani Gostilnico Orle, kjer parkirate na levi strani klančine kot sem to označil na spodnjem zemljevidu (takšen je dogovor z gostilničarjem) in prosim ne tik pred gostilno. Peš nadaljujete pot proti centru vasi in po 200 metrih boste na vaši levi prav tako zagledali gasilski dom. Delavnica bo potekala v prvem nadstropju. Za vsak slučaj si prosim zapišite mojo gsm številko, če se slučajno zgubite, da vas usmerim na pravo mesto :

040 901 559 (Robert)

Če vas zanima, kako smo se imeli na zadnjem tečaju mozaičnega nakita lansko leto, kliknite semkaj: http://www.robertlisac.com/fotoreportaza-5-delavnice-mozaicni-nakit/

Lep mozaičarski pozdrav!

PS: Če te veseli ustvarjanje mozaikov, se prijavi na moje e-novice, da boš na tekočem, kdaj bodo naslednje mozaične delavnice. S kodo, ki jo dobiš ob prijavi na e-novice, si lahko snameš mojo brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE.

ZEMLJEVID-ZA-GASILSKI-DOM-ORLE