Majevske prerokbe pravijo, da bo jutri konec sveta, ker nas bodo napadli nezemljani ;-)!  Zato danes izjemoma objavljam še eno tehniko tedna, da se boste lahko jutri uspešno branili. Tehniko izvaja Aljoša Gorup – the Man in black na levi strani. Gre za izredno uspešno filipinsko tehniko, ki se ji reče “Alien limb destruction technique”. Uporabna je predvsem takrat, ko nezemljani pozabijo svojo lasersko orožje na vesoljski ladji.

Če želite več informacij o bojevanju z zemljani in nezemljani, obiščite www.dnobm.com 😉 ! Ekola, zdaj pa ena čisto zemeljska tehnika filipinske borilne veščine Pangamut za vse tiste, ki bodo preživeli invazijo nezemljanov. Pangamut je filipinska borilna veščina, ki je sestavljena iz Panantukana (ročne tehnike), Pananjakmana (brce), Dumoga (filipinski grappling), Kakuita (foot trapping) in Kino Mutaia.

 

Za vse, ki jih ta zvrst golorokega bojevanja zanima pa še kratek filmček, ki prikazuje cel kup PANGAMUT tehnik: http://www.youtube.com/watch?v=GjkHDEJWlzY&playnext=1&list=PL892C91772E0A615E&feature=results_main

PS: Če želiš prejemati koristne in zabavne informacije o borilnih športih in veščinah, zdravem načinu življenja in duhovnosti, se lahko prijaviš na moje e-novice. Ob prijavi dobiš tudi kodo, s pomočjo katere si lahko brezplačno snameš vse moje e-knjige (Free fight 1, Free fight 2, …).