Tečaj je primeren prav za vse, ki bi se radi seznanili z osnovami mozaičarske tehnike. Na koncu tečaja boste odnesli domov mozaik s pokrajinskim motivom iz keramičnih ploščic (30 cm x 30 cm), na katerega boste lahko ponosni.

Kdaj? 6.7.2013 (sobota), od 10:00 ure do 18:00 ure. Odmor bo od 13:00 do 14:00 ure. Število udeležencev je omejeno.

Kje? Na Orlah v GOSTILNICI ORLE na začetku vasi. Če se vozite iz centra proti Rudniku, zavijete levo pred bencinsko črpalko, ki se nahaja na vaši levi strani. Če boste zelo dobro pogledali, boste zagledali zelo skromen in minaturni smerkokaz, na katerem piše ORLE. Nadaljujete vožnjo v klanec in po treh kilometrih boste na začetku vasi zagledali na vaši levi strani gostilno Orle, kjer lahko na ogromnem parkirišču tudi parkirate.

Oprema in orodja: Vsa orodja in materiale zagotavlja organizator. S seboj imejte le osnutek pokrajine (fotokopijo, knjigo, sliko, skico…), ki bi jo radi naredili in pri tem upoštevajte, da bo format mozaika velik 30 cm x 30 cm in da tečaj traja samo do 18 ure ;-)! S seboj imejte kakšen pulover ali jakno, ker bomo delali na pokriti terasi in je lahko proti večeru tudi malce hladneje.

Cena: 45 €    (V ceno so všteti vsi materiali, ki jih boste na delavnici uporabili: vezana plošča, že obdelani mozaični kamenčki, keramične ploščice, lepila…) Pijačo in jedačo si lahko v času delavnice v lastni režiji naročite kar v gostilni.

Prijava: Prijavite se lahko najkasneje do 3.7.2013 tako, da mi pišete: roartdoo@gmail.com . Prijave sprejemam tudi preko facebooka. Lahko me pa tudi preprosto pokličete: 040 901 559 .

PS: Kako smo se imeli na prejšnjem tečaju, ko je bila osrednja tematika mikro mozaik, si lahko ogledate v albumu mojega facebook profila (Robert Lisac), kjer so prikazani tudi nekateri izdelki tečajnikov.