Tečaj je primeren prav za vse, ki bi se radi seznanili z osnovami mozaičarske tehnike. Na koncu tečaja boste odnesli domov svoj prvi mozaičarski izdelek, na katerega boste lahko ponosni.

Kdaj? 8.6.2013 (sobota), od 10:00 ure do 18:00 ure. Odmor bo od 13:00 do 14:00 ure.

Kje? Na Orlah v GOSTILNICI ORLE na začetku vasi. Če se vozite iz centra proti Rudniku, zavijete levo pred bencinsko črpalko, ki se nahaja na vaši levi strani. Če boste zelo dobro pogledali, boste zagledali zelo skromen in minaturni smerkokaz, na katerem piše ORLE. Nadaljujete vožnjo v klanec in po treh kilometrih boste na začetku vasi zagledali na vaši levi strani gostilno Orle, kjer lahko na ogromnem parkirišču tudi parkirate.

Oprema in orodja: Vsa orodja in materiale zagotavlja organizator. S seboj imejte kakšen pulover ali jakno, ker bomo delali sicer na pokriti terasi in je lahko proti večeru tudi malce hladneje.

Cena: 38 € (V ceno so všteti vsi materiali, ki jih boste na delavnici uporabili: vezana plošča, že obdelani mozaični kamenčki, keramične ploščice…)

Prijava: Prijavite se lahko najkasneje do 6.6.2013 tako, da me pokličete na številko 040 901 559 (Robert) ali pa mi pišete: robert@robertlisac.com . Prijave sprejemam tudi preko facebooka. Če imate še kakšna vprašanja me lahko seveda prav tako pokličete.