Tečaj je primeren prav za vse, ki bi se radi seznanili z osnovami mozaičarske tehnike. Na koncu tečaja boste odnesli domov mozaik, na katerega boste lahko ponosni. 

Kdaj? 21.3. 2015 (sobota), od 9:00. ure do 18:00. ure. Število udeležencev je zaradi kvalitete dela omejeno, zato se prijavite čim prej, najkasneje do 19.3.2015.

Kje? Hotel Azul v Kranju  (Šuceva 26, 4000 Kranj, Slovenija – www.hotel-azul.si)  – mala seminarska dvorana.

023 mašina mandala

Oprema in orodja: Vsa orodja in materiale zagotavlja organizator

Cena tečaja:49 € (V ceno so vštetivsi materiali, ki jih boste na delavnici uporabili: vezana plošča, že obdelani mozaični kamenčki, keramične ploščice, lepila, podano strokovno znanje. Kava in kosilo nista vključeni v ceno tečaja)

mikromozaiki mandale

Kosilo in odmor za kavo/čaj: Zjutraj bomo ob11 uri imeli tudi krajši odmor za kavo/čaj v kavarni hotela. Ker tečaj poteka cel dan, imate možnost, da se naročite tudi na izvrstno kosilo kar v Hotelu,  ki bo med 13:30 in 14:30 uro. V tem času se lahko tečajniki ob pijači in jedači med sabo spoznajo in obnovijo energijske zaloge za popoldanski del tečaja. Ob prijavi mi prosim sporočite tudi, če se naročate na kosilo, ki ga pred začetkom tečaja poravnate kar na recepciji in znaša10€.


Meni:
Goveja juha z rezanci, pečen piščanec, pražen krompir, zelenjavna priloga, solata, sladica.

Prijava: Prijavite se lahko najkasneje do 19.3.2015 tako, da mi pišete na mail: roartdoo@gmail.com .

PS: Na spletni strani www.robertlisac.com boste izvedeli več o vodji tečaja in na isti spletni strani si lahko snamete brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE.