Kaj te je privedlo, da si svojo pot našla v tem, da pomagaš ljudem?

Mogoče bo slišati že ničkolikokrat slišano in zveni klišejsko, a je res: od malega sem vedela, da bom nekoč »pomagala ljudem«. Zelo zgodaj sem začela iskati odgovor na vprašanje, kaj je smisel življenja in pritegnile so me knjige s filozofsko vsebino, duhovnost, psihologija, stare vede, vedno sem iskala tisto »očem skrito.«

jerica

Proučevala sem vse, kar je na takšen ali drugačen način povezano z obnašanjem človeka, z njegovim razmišljanjem, čustvovanjem,… celo v okviru svojega ekonomskega študija sem si za diplomsko nalogo izbrala temo, ki je bila povezana s psihologijo.

012 jerica Lebar

Z leti je postajalo vse bolj očitno, da bo moje delo ekonomista le še preteklost. No, nekaj mesecev nazaj sem se res odločila, da se zares v celoti posvetim temu, da pomagam ljudem, ki si želijo spremeniti svoje življenje, ozdraveti oz. vsem tistim, ki potrebujejo pomoč na njihovi življenjski poti. Zdaj vem, zakaj je bil tisti tihi glas »pomagala boš ljudem« tako vztrajen.

Kaj oz. kako sploh delaš?

Nudim pomoč ljudem, ki potrebujejo pomoč pri soočanju z življenjskimi težavami, ki jih sami ne znajo ali zmorejo rešiti, ki želijo v svojem življenju odkriti svoje potenciale,… S svojo močno intuicijo lahko pomagam odkriti vzroke težav oz. neravnovesja in tako se skozi proces lahko zares dosežejo pozitivni dolgotrajni učinki.

In kako odkriješ pravi vzrok težave?

Vse, kar se je kadarkoli zgodilo, se zapiše v celični spomin in spomin duše. Smo velika knjižnica neskončnega števila informacij, ki so večinoma shranjene na policah naše podzavesti in na dušnem nivoju (Govorim zelo poenostavljeno. O tem obstaja veliko poglobljenih razlag, ki so dostopne v različnih medijih in knjigah). K sreči mi je bila dana ta sposobnost ali dar, da lahko dostopam do teh zapisov in jih preberem ter tako pomagam poiskati pravo rešitev.

Kakšen je tvoj način dela – kakšno metodo uporabljaš?

V tem mojem delu združujem učinke zvoka, energijske in psihoterapije. Izhajam iz metode, ki se imenuje »Ohmpunctuur resonančna terapija«, ki jo je na podlagi dolgoletnih izkušenj razvil nizozemski terapevt Peter Gouw. Pri svojem delu pa sem sčasoma opazila, da se ta metoda lahko odlično prepleta z energijskim vzpostavljanjem ravnovesja, zato sem pričela združevati oboje, kar je pokazalo odlične rezultate. V primeru vzpostavljanja čustvenega ravnovesja (npr. pri različnih čustvenih motnjah) pa vključim še psihoterapevtski pristop. To pomeni res celostno obravnavo posameznika.

010 Jerica

Kaj vse se da pozdraviti na takšen način?

Če združimo vibracijo zvoka, ki ima nekakšno svojo inteligenco, da sama najde tisto področje, ki ga je potrebno pozdraviti ter močno intuicijo, bi lahko rekla, da skoraj ni omejitev. Deluje na vse nivoje človeka: fizično telo, psiha, um in duša.

Seveda je to odvisno tudi od tega, kako smo mi sami pripravljeni odpreti vrata in sprejeti pomoč , predvsem pa je odvisno od pristopa terapevta oz. tistega, ki nudi takšno pomoč. Najpomembnejša sta namen in pristop.

No, seveda so omejitve – fizično npr. ni mogoče s tem dobiti novo ledvico, lahko pa pripomore, da telo nov organ sprejme brez upora.

S kakšnimi konkretnimi težavami prihajajo ljudje k tebi?

Name se obračajo z zelo različnimi težavami – moški imajo največ bolečin v kolenu, križu, v partnerskih odnosih; ženske imajo težave s črevesjem, z depresijo, nizko samopodobo, izguba partnerja, nimajo samozavesti; otroci in najstniki pa imajo največ prebavnih motenj, hiperaktivnost, anoreksija, depresija, slaba koncentracija …

Koliko srečanj pa je potrebno?

Vedno je odvisno od tega, s kakšnim namenom in vzrokom pride nekdo k meni.

Če želi nekdo pomoč pri iskanju svoje življenjske poti, potem lahko  s pomočjo intuitivnega readinga v enem samem srečanju prejme s tem uvidom oz. svetovanjem orodje, ki mu bo pomagalo pri razvijanju njegovih največjih potencialov.

20150802_152433

Kadar pa je vzrok za iskanje pomoči pri soočanju z resnejšo boleznijo, potem je potrebno seveda srečanje nekajkrat ponoviti. Kolikokrat je odvisno od več dejavnikov, predvsem pa od trenutnega stanja ter odprtosti oz. pripravljenosti na sodelovanje tudi s strani posameznika, ki išče pomoč. Zgodilo se je že tudi, da se prej dolgotrajna migrena po enem samem obisku ni ponovila več.

Omenila si reading. Kaj je pravzaprav to?

To je intuitivni vpogled v naše energijske zapise, ki sem jih prej že omenila. Z dostopom do teh informacij dobimo vpogled v način delovanja, razmišljanja, vpogled v konkretno situacijo in tako odkrijemo vzroke, ki so nas privedli v neko določeno situacijo ali pa nam narekujejo delovanje na posameznih področjih našega bivanja. Dostikrat nekdo ve, da mora nekaj spremeniti v svojem življenju, a ne ve, kako. Takšno svetovanje z readingom in arhetipi mu lahko pri tem pomaga, da ozavesti lasten način delovanja ter tako spozna, kako delovati, da bo izboljšal svoje življenje ali pa čisto določeno področje.

Z readingom lahko pomagamo najti npr. odgovore glede partnerskih odnosov, odkriti in razviti svoje potenciale, dijakom lahko pomaga pri njihovih odločitvah glede poklicne usmeritve.

Poleg vsega tega pa se ukvarjaš tudi še z marsičem. Delavnice, meditacije, intuitivno svetovanje, energijske slike….

Ja, res je. Ta del mojega dela mi je še toliko bolj pri srcu, ker vidim, da si ljudje želijo znanja, da si želijo doseči svoje največje potenciale, da sledijo klicu svoje duše in kot nekakšni  pionirji raziskujejo svoje življenje in možnosti, ki so jim ponujene, da res dosežejo svoj maksimum.

20150802_152253

Energijska slika – avtorica: Jerica Lebar

Če bi koga zanimalo, si lahko več prebere tudi na moji spletni strani (www.jericalebar.com) ali pa na Facebook-u – https://www.facebook.com/jerica.lebar .

***

Podobni članki:

***

Brezplačni e-knjigi MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE in KAKO DOLOČIŠ PRAVO CENO SVOJIH UMETNIŠKIH IZDELKOV si lahko snamete s pomočjo kode, ko se prijavite na brezplačne e-novice na tej spletni strani. V e-novicah bo govora o mozaikih in seveda tudi o tem, kako uspešno prodajati umetniške izdelke in storitve. V primeru, da imate težave s prenosom e-knjig, mi prosim pišite na roartdoo@gmail.com!

bothbooks