Slovenci radi soliramo, vendar s soliranjem ne prideš prav daleč v poslu. Zame so carji Turki, ker drug drugemu pošiljajo stranke. Obvladajo sodelovanje in imajo zaradi tega vedno dovolj strank. V tem podcastu izveš, na kakšne načine lahko sodeluješ z drugimi umetniki, pa tudi z ljudmi, ki na prvi pogled nimajo z umetnostjo nič skupnega.

Na zgornji sliki lahko vidiš Nino Kolar, ki je poleg Aleša Lisaca glavna zvezda v tem podcastu, ki ga lahko poslušaš tako, da klikneš na spodnjo sliko na oranžni gumbek. Povezave o stvareh, ki sem jih omenil v podcastu pa so podane spodaj.

Če želiš imeti brezplačno e-knjigo PRIROČNIK ZA IZDELAVO UNIKATNIH PRSTANOV IZ ŽICE, obišči spletno stran od moje prijateljice Nine, naroči se na njene e-novice in ta zelo obsežen in res nazorno napisan priročnik (39 strani!) bo tvoj: www.nina-kolar.com

Intervju z marketing gurujem Alešem Liscem si lahko prebereš tukaj: Mag. Aleš Lisac: Umetnosti ni brez trdega dela!

Vedno rad preberem Aleševe članke in objave, pa tudi njegovi YouTube filmčki so vedno zelo poučni in jih je vredno gledati. Vsak umetnik bi si moral na dan pogledati vsaj en njegov YouTube filmček, da začne razmišljati tudi o prodaji in marketingu in ne samo o umetnosti, ker to za preživetje ne bo dovolj. Tukaj je njegov YouTube kanal: Aleš Lisac – YouTube

Želim ti lep dan!

Robert

***

Brezplačni e-knjigi MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKE in KAKO DOLOČIŠ PRAVO CENO SVOJIH UMETNIŠKIH IZDELKOV si lahko snamete s pomočjo kode, ko se prijavite na brezplačne e-novice na tej spletni strani. V e-novicah bo govora o mozaikih in seveda tudi o tem, kako uspešno prodajati umetniške izdelke in storitve. V primeru, da imate težave s prenosom e-knjig, mi prosim pišite na roartdoo@gmail.com!

bothbooks