Tečaj je primeren prav za vse (12 do 99 let), ki bi se radi seznanili z osnovami mozaičarske tehnike. Na koncu tečaja boste odnesli domov mozaični okvir, na katerega boste lahko ponosni. 

Kaj ? Izdelovali bomo mozaične okvirje, ki ga bomo okrasili s kamnitimi mozaičnimi kockami in malimi prodniki. Kamen je izredno lep naraven material, ki ima dušo in vsak mozaik iz kamna je nekaj posebnega. Vsi mislijo, da je kamen težko oblikovati, pa temu sploh ni tako! Vedeti je treba kako in katera orodja je treba pri tem uporabljati. Vse to in še več bom pokazal na tečaju. Oglej si fotoreportažo podobnega tečaja, ki smo ga imeli pred leti na Orlah pri Ljubljani: http://www.robertlisac.com/fotoreportaza-3-mozaicne-delavnice-mozaicni-okvirji/

001

Kdaj? 24.10. 2015 (sobota), od 9:00. ure do 17:00. ure. Število udeležencev je zaradi kvalitete dela omejeno, zato se prijavite čim prej, najkasneje do 21.10.2015.

Kje? Dom ustvarjalnosti mladih Maribor, Razlagova ulica 16, Maribor (zemljevid: http://zpm-mb.si/programi/dom-ustvarjalnosti-mladih-dum-maribor/)

Oprema in orodja: Vsa orodja in materiale zagotavlja organizator

Cena tečaja:49 € V ceno so vštetivsi materiali, ki jih boste na delavnici uporabili: Leseni okvir, že obdelani mozaični kamenčki, prodniki, lepila, podano strokovno znanje. Plačate kar na tečaju.

Kosilo: Ker tečaj poteka cel dan, bo od 13 ure do približno 14:30 ure, odmor za kosilo. Skupaj se lahko podamo v kakšen bližnji lokal in ob kosilu še kakšno pametno rečemo. Stroške kosila poravna vsak sam.

Prijava: Prijavite se lahko najkasneje do 21.10.2015 tako, da mi pišete na mail: roartdoo@gmail.com . Glede na to, da je to šele drugi tečaj na Štajerskem koncu in je zanimanje kar veliko, priporočam, da se prijaviš čim prej.

PS: Na spletni strani www.robertlisac.com boš izvedel več o meni in na isti spletni strani si lahko ob prijavi na moje brezplačne mozaičarske e-novice snameš brezplačno e-knjigo MOZAIK – PRIROČNIK ZA ZAČETNIKEOb prijavi na e-novice dobiš kodo, s katero si lahko snameš brezplačno e-knjigo. Če imaš email nabiralnik pri gmailu, potem spremljaj predal PROMOCIJE in ko dobiš prve mozaičarske e-novice, le te potegni z levim klikom v glavni predal, da boš na tekočem glede tehnik, nasvetov in tečajev.

***

Podobni članki: