Vsi smo že izkusili, kako je, ko nas naše napačne odločitve privedejo na naši življenjski poti v temo, kjer se ne vidimo in ne čutimo več. Prav tako pa vsi vemo, kako je, ko hodimo na poti k sebi. Pojavi se lahkotnost bivanja in zjutraj, ko vstanemo, komaj čakamo, da lahko nadaljujemo pot v tej smeri.

20150615_133718

Ena pot vodi v eno smer, druga v drugo in to sem želel prikazati s tem mozaičnim obeskom, ki je v nastajanju. Temni kamenčki prehajajo počasi v vedno svetlejše odtenke. Spirala simbolizira življenje. V kateri smeri potujemo je seveda odvisno od nas samih, od našega znanja, pa tudi od okolja, v katerem živimo.

20150615_133723

Za ta stil ustvarjanje me je navdušila Nina Kolar  (http://www.unikatnica.com/, https://www.facebook.com/nina.kolar.754 ), moja prijateljica, ki izdeluje čudovit cvetlični nakit. Ko sem gledal njene izdelke, sem si mislil, da bi namesto cvetlic lahko uporabil za izdelavo nakita moje mozaične kamenčke. Z Nino sva skupaj tudi vodila delavnico izdelovanja mozaičnega nakita. Kaj smo ustvarjali na tej delavnici, si lahko ogledaš tukaj: http://www.robertlisac.com/fotoreportaza-5-delavnice-mozaicni-nakit/

Komaj čakam, da preidem v naslednjo fazo izdelovanja tega mikromozaikca in seveda sem že zdaj radoveden, kakšen bo videti končni izdelek.

V tem stilu mislim v naslednjem času narediti kar nekaj obeskov. Če Vam je kakšen še posebej všeč in bi ga radi rezervirali, mi pišite: roartdoo@gmail.com

Podobni članki: